Tréninkové inline kempy Most a Ostrava

13.05.2019 15:19

A je to za námi, jarní porce inline kempů proběhla, věřím že k maximální spokojenosti všech zúčastněných, kterým tímto děkuju za účast a spolupráci na kurzech.

 

Počasí hrozilo oba víkendy dost nepříznívě pro bruslaře, ale nakonec déšť vyšel jen na jeden poslední den, který jsme i přesto zvládli v plném nasazení a síle díky možnosti využít podzemní garáže v obchodním domě v Ostravě. Pro nácvik techniky a všemožná cvičení na kolečkových bruslích vlastně ani víc nepotřebujeme.

Na kempech se objevily jak nové, tak staré známe tváře z mých lekcí nebo i předchozích kurzů a během obou víkendů jsme si užili plno srandy na bruslích i během rozcviček, koordinačních cvičení a posilovacích cviků. Všichni jsme po náročném víkendu měli dost, ale tím nejlepším způsobem - únavou ze skvěle vykonané práce a ze sportování. Přesně tak, jak si přeju být vždy po tréninku unavený.

Kempy mě naplnily takovou chutí do další práce, že jsem se rozhodl brzy vypsat další termín kurzu, tentokrát trochu speciálně zaměřeného, tak se nechte překvapit:-) Chci nově udělat kemp v Praze, ať se konečně dočkají i lidé odtamtud a nemusí za kempem nikam cestovat.

Sledujte tento web, Facebookovou stránku Inlinespeed.cz, nebo Instagram inslinespeedMK a dozvíte se o nově vypsaných kempech jako první! Budu se těšit na viděnou na některé z dalších akcí:-).