Přihlášky na in-line kempy jaro 2019 jsou spuštěny!

28.02.2019 23:30

Po loňském prvním oficiálním kempu vypisuji pro letošní jarní sezónu hned dva kurzy na dvou místech. Jeden kemp bude v Mostě, kde se to vloni tak osvědčilo a líbilo, a druhý bude v návaznosti na ostravský podzimní dopolední minikemp právě v Ostravě, kde je také plno bruslařských nadšenců, tak ať nemusejí jezdit tak daleko:-).

Termíny a místa kempů na jaře 2019:

  • Most - 27. - 28.4. 2019 

  • Ostrava - 11. - 12.5. 2019

 
O co na těchto kempech jde a pro koho jsou určeny?

Ať už jste pravidelnými účastníky mých individálních in-line lekcí, nebo chcete zkusit něco nového a hledáte cestu, jak bruslit rychle, efektivně a bez bolestí, tak právě pro vás jsou tyto kempy určeny. Nezáleží na věku, ani na typu bruslí, jde jen o chuť naučit se něco nového a posunout se v bruslení zase kousek dál, když už máte základy zmáknuté:-)

Konkrétně se na tomto kempu naučíte:

  1. ovládat brusle jako profi závodníci
  2. využít fyzikálního principu bruslení pro zvýšení efektivity a úsporu energie
  3. bruslit bez bolestí chodidel, holení, zad atd. (rád poradím i s individuálníi dotazy na specifické bolesti)
  4. jízdu v "balíku" pro úsporu energie
  5. různé další dovednosti a hry na bruslích
  6. suchou přípravu a rozcvičení před bruslením

 

Sobotní program kempu

Kempy jsou rozdělené na dvě jednodenní části, kde sobota bude zaměřena na procvičení základů stability, ovládání brusle a základů efektivního bruslení. Na sobotní program není nutná žádná vysoká zdatnost na bruslích, stačí se nebát zkoušet nové věci a mít chuť se posunout dále. Navíc vás program ze soboty skvěle připraví na neděli.

Nedělní program kempu

Nedělní část bude zaměřena na pokročilejší cvičení s přihlédnutím ke zdatnosti skupiny. Budeme se mimo jiné věnovat správnému provedení odrazu na rovince, případně double-pushi a technice bruslení v rychlosti. Také se v neděli budeme věnovat suché přípravě bez bruslí, ať se naučíte i tréinky na dny, kdy zrovna není hezké počasí.

Cena a přihlášení

Cena za jeden den minikempu je 1500 Kč za osobu, v případě účasti na obou dnech je cena 2500 Kč za osobu. Pro přihlášení prosím vyplňte formulář níže. Případné dotazy směřujte na mail matej.krupka(zavináč)gmail.com.

Podmínkou účasti jsou vlastní brusle (ať už máte fitness brusle, speedy nebo maratonky) a helma, chrániče jsou na vás. Účast na kempu je na vlastní nebezpečí, nicméně bude k dispozici základní lékárna pro případ pádu.

Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: