Podzimní školení trenérů III. třídy

06.10.2016 22:30

Již za týden budou Běchovice hostit druhé letošní vydání školení trenérů inline rychlobruslení III. třídy, které pořádá Český svaz kolečkového bruslení. Za organizaci zodpovídá trenérsko-metodická komise, jejímž jsem členem spolu s Pavlem Zajptem, který má na starost právě organizační část školení, zatímco já stejně jako minule připravuji náplň školení, které povedu jako hlavní instruktor. Přednášet bude také moje mamka, trenérka reprezentace ČR a hlavní trenérka oddílu KSBM Praha, která bude mluvit o přípravě dětí a vedení tréninkové jednotky, zatímco já budu hlavně mluvit o technice, jak ji správně naučit a provést, stejně tak jak děti připravit na závody, taktiku a na různé typy drah a okruhů.

Z prvního letošního školení vzešla necelá třicítka nových trenérů, kterou teď doufejme doplníme o další zájemce a budeme se moci začít připravovat školení na licenci trenéra II. třídy, které už je pomalu v přípravě.

 

Přihlášky jsou stále ještě otevřené a hlášit se mohou jak členové svazu, tak zájemci mimo něj. Více informací o termínu a ceně najdete na oficiálním webu svazu.