Ostrý trénink v hale v Hradci - poslední trénink v hale v týhle sezóně a testování koleček na MČR

04.03.2012 20:04

Dneska jsme byli s KSBM potrénovat v Hradci. Měli jsme sice jen půlku celé haly, ale i tak nám to bohatě stačilo na otestování všech možných situací, které můžou při závodech nastat. Od startů, přes vytrvalosti až ke štafetám. A vše bylo naprosto super:-) Zkoušeli jsme s klukama kolečka, jak to jen šlo. Tolik mixů nevyzkoušeli snad ani Italové na Evropě, jako my dneska;-P

A myslím, že většina lidí si nakonec na nějakou správnou kombinaci přišla a všichni se začali ještě víc těšit na blížící se MČR v Hradci.

Takže se nebojte, že byste to tam neměli zvládnout, že jste třeba celou zimu nebruslili. Po zkušenostech z Letňan je tohle VELMI příjemná změna. Nejen že máme zázemí hodné mistrovství republiky, ale také je tam teplo a hlavně - dostatečně kvalitní povrch, na kterém se bude skvěle závodit:-)

Více na https://indoorinline.cz/

 

 

Pro děti doporučujeme MPC BlackTrack, nebo Matter Juice F2 nebo F3. Kolečka Matter je možné ještě do úterý objednat na www.inlinespeed.cz a budou do závodů tady. Navíc za akční ceny, které Vám můžeme na vyžádání zaslat.