Inline minikemp 27.10. v 10:00 v Ostravě na Cementárně

18.10.2018 13:03

Viděli jste některý z mých kempů na webu, nebo přímo v Ostravě? Zúčastnili jste se mé lekce nebo víkendového soustředění v Mostě? Chcete si oprášit techniku a dovednosti, které jste se tam naučili? Či naopak hledáte možnost, jak s tréninkem úplně začít pod profesionálním vedením?

Přijďte se podívat na Ostravskou dráhu a zúčastnit se dvouhodinového tréninku, kde se hlavně podíváme, jak správně přemýšlet o technice bruslení (shodné pro fitness i speed), abyste začali bruslit bez bolestí a hlavně efektivně a stálo to co nejméně energie:-).

Sraz je v 9:45 u hlavního vchodu do areálu In-line Park, U Cementárny 1174/38 (https://goo.gl/maps/pu1eJJAGkM12).Cena za účastníka tréninku je 200 Kč a pro přihlášení stačí vyplnit jednoduchý formulář níže. Případné dotazy směřujte na můj mail matej.krupka(zavináč)gmail.com. možné je i přihlášení na místě za 250 Kš/os. Podmínkou účasti jsou vlastní brusle (ať už máte fitness brusle, speedy nebo maratonky) a helma, chrániče jsou na vás. Účast na kempu je na vlastní nebezpečí.

Fotky z kurzu najdete na Facebook stránce Inlinespeed.cz

Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: