AKUALIZACE: Inline kurzy jaro 2020 - Praha a Ostrava

24.02.2020 00:00

Z kempů se stává pomalu tradice a chtěl bych vás tedy pozvat na třetí ročník inline kempů směřujících ke spokojenému a efektivnímu bruslení. 

Aby se celý koncept vyvíjel správným směrem a k co největši spokojenosti účastníků, nastanou oproti loňsku menší změny. První z nich je myslím hodně očekávaná a touto změnou bude historicky první kemp v Praze na Letné! Kromě toho, že je to pro většinu účastníků blíž, tak je tam i super okruh, kde půjde dělat plno cvičení i si hezky zabruslit:-).

Druhá změna je ta, že všechny jarní kempy budou letos jednodenní, abychom měli všichni maximum energie a elánu na celodenní program a poté zůstal i čas na nedělní odpočinek po náročném sportovním dni. Jednodenní kempy mají také tu výhodu, že kdyby pršelo, tak se stále můžeme domluvit na posunutí na následující den, ať o nic nepřijdeme.

 

Kdy a kde kempy budou? - AKTUALIZACE TERMÍNŮ

Kemp v Mostě letos vynechám, protože ač je tam krásné prostředí a stezka, tak většina účastníků byla vždy nakonec z Prahy, takže krokem ku Praze akorát odpadne domlouvání spolujízdy a cestování. Dvoudenní kemp jsem se rozhodl zase nahradit jednodenním, takže termín v Praze bude vypsané na 13.6.2020.

Ostravu se skvělým areálem a mnoha nadšenými bruslaři vynechat nehodlám a kemp se tam uskuteční hned další víkend a to 20.6.2020

Jarní kempy jsou tedy v následujících termínech:

  1. Praha - Letná.: 13.6.2020
  2. Ostrava: 20.6.2019
 
Pro koho jsou kempy určeny?

Ať už jste pravidelnými účastníky mých individálních in-line lekcí, nebo chcete zkusit něco nového a hledáte cestu, jak bruslit rychle, efektivně a bez bolestí, tak právě pro vás jsou tyto kempy určeny. Nezáleží na věku, ani na typu bruslí, jde jen o chuť naučit se něco nového a posunout se v bruslení zase kousek dál, když už máte základy zmáknuté:-)

Konkrétně se na tomto kempu naučíte:

  1. ovládat brusle jako profi závodníci
  2. využít fyzikálního principu bruslení pro zvýšení efektivity a úsporu energie
  3. bruslit bez bolestí chodidel, holení, zad atd. (rád poradím i s individuálníi dotazy na specifické bolesti)
  4. jízdu v "balíku" pro úsporu energie
  5. různé další dovednosti a hry na bruslích
  6. suchou přípravu a rozcvičení před bruslením
  7. Na kempu navíc můžete vyzkoušet bruslařský materiál z mého e-shopu Inlinespeed.cz.

 

   

Program kempu

Kempy jsou zaměřené hlavně na procvičení základů stability, ovládání brusle a základů efektivního bruslení a na účast není nutná žádná vysoká zdatnost na bruslích, stačí se nebát zkoušet nové věci a mít chuť se posunout dále. V rámci kempu si samozřejmě i zabruslíme, ale hlavní náplní je dril techniky, ať si odnesete opravdu maximum. Vždy se snažím uzpůsobit program účastníkům, takže pokud bude na kempu hodně nováčků, tak si projdeme i základy, pokud dorazí i někteří z loňska, tak s nimi třeba zkusíme i něco z pokročilejších cviků! :-)

Jako vždy se budeme věnovat i suché přípravě, tedy cvikům bez bruslí, abyste měli návod, jak si zacvičit, když zrovna počasí bruslím nepřeje.

Začínáme ráno srazem v 9:00, abychom v 10:00 mohli již být rozcivčení a v bruslích, končit budeme cca kolem 16.-17. hodiny.

 

Cena a přihlášení

Cena za jednu osobu na jeden kemp je 1800 Kč, navíc pak nabízím možnost objednat si za 200 Kč funkční účastnické tričko. Pro přihlášení prosím vyplňte formulář níže. Případné dotazy směřujte na mail matej.krupka(zavináč)gmail.com.

Podmínkou účasti jsou vlastní brusle (ať už máte fitness brusle, speedy nebo maratonky) a helma, chrániče jsou na vás. Účast na kempu je na vlastní nebezpečí, nicméně bude k dispozici základní lékárna pro případ pádu.

 

AKTUALIZACE 22.4.2020: v případě změn nařízení vlády, kdy by musel být kemp zrušen, vrátím peníze v plné výši. Stejně tak jsem vzhledem k nejistotě zrušil storno poplatek za odhlášení z kurzu (řešil bych asi jen případně náklady na tričko, které mohu dodat i tak bez účasti na kempu:-))

     

Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: